5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği yılda iki defa düzenlenen Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının 2019 yılı ikinci toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen kahvaltının ardından, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve Meslek Komitesi Üyelerinin katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Kütahya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Özçelik konuk edildi. Özçelik, Hayat Boyu Öğrenme programı, Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği kurslar hakkında bilgi sundu.

KUTSO Meslek komitesi başkan ve üyeleri ise komitelerinin faaliyetlerine ve çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç, 2019-2020 akademik yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (KDPÜ) Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. tarafından yürütülecek öncelikli tez çalışma konuları hakkında bilgi verdi. KUTSO personeli Ahmet Orhan Güngör ise KUTSO Kalite ve Akreditasyon Yönetim Sistemleri gereğince, organlar oryantasyon sunumunu yaptı.

Haziruna hitap eden KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, toplantıya yoğun katılım olmasından memnuniyet duyulduğunu belirterek, teşekkür etti. Meslek grupları üyeleriyle sektörel istişare toplantıları yapıldığına dair bilgi paylaştı. KUTSO Hukuk Müşavirliğinin tüm üyelere hizmet sunduğunu hatırlatan Özotraç, ayrıca Kütahya-Eskişehir Yolu üzerinde bulunan KUTSO inşaatının ihalesi hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin 50 Evrensel İş İnsanı arasında 28.sırada yer aldığı kamuoyunda açıklanan Nafi Güral’ı tebrik ederek, iş dünyası temsilcileri adına teşekkür etti.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından, bir sonraki meslek komite toplantısı tarihinin duyurulması ve iyi dileklerin sunulmasıyla toplantı sona erdi.