Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya İl Jandarma Komutanı ve Kütahya İl Emniyet Müdürünü ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Mustafa Çekiç, halkın hizmetinde olduklarını belirterek, çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. KUTSO heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi.

İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile görüşülen ziyarette ise, KUTSO heyeti tarafından Kütahya’daki görevinin hayırlı olması temennisi sunuldu. Müdürlüğün yaklaşık bir ay içerisinde yeni binasında hizmet vereceğini belirten Koç, KUTSO heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kütahya’nın sosyal ve ekonomik durumuna ilişkin değerlendirmeler ile güncel konular hakkında mütalaa yapılan ziyaretlerde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, sunduğu hizmetler ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi vererek, göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade etti. İlin ve bölgenin gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarda, KUTSO’nun paydaşlarıyla iletişime önem verdiğini vurgulayarak, eğitim faaliyetleri, üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları, istihdam, ihracat, yatırımlar, organize sanayi bölgeleri gibi konularda bilgi paylaştı.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaretler sona erdi.

Haber: KUTSO Basın