Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından takdim edildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, meslek komitesi başkanları, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu başkanı, TOBB Kütahya Oda Borsa Akademik Danışmanın katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Toplantıda, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, Kütahya Tasarım Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren CZR Endüstriyel Kontrol Otomasyon ve Haberleşme Sistemleri Ltd.Şti. Müdürü Yavuz Özer konuk edildi.

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, hitabında, vakfın yapısı ve amacı, bölgesel kalkınma hedefli çalışmalar ve planlanan faaliyetler hakkında bilgi paylaşarak, daha güçlü olmak ve daha verimli çalışmalar yürütmek için iş dünyası ile iş birliğinin önemsendiğini ifade etti. Ayrıca, 13-14 Kasım 2019 tarihlerinde EGEV tarafından İzmir’de düzenlenecek olan Ege Ekonomik Forumuna ilişkin bilgi vererek, KUTSO üyelerini programa davet ettiğini belirtti.

CZR Genel Müdürü Yavuz Özer ise işletmesinin sektörel faaliyet alanları, Endüstri 4.0 kapsamında, fabrika otomasyonu, makine, otomasyonu, bina otomasyonu, enerji otomasyonu ve su kontrol sistemleri alanlarında verdiği hizmetler ile AR-GE çalışmaları hakkında bilgi sundu.

Konukların hitabının ardından, olağan gündem maddelerinde yer alan konular görüşülerek, ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından aylık faaliyet raporu ile mali konular sunuldu.

Meclisten Bir Ses gündeminde, “Aile Şirketlerinde Aile Anayasası” konulu sunumuyla haziruna hitap eden KUTSO Meclis Üyesi Furkan Yılmaz’a, günün anısına plaketini Meclis Başkanı Nafi Güral verdi.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Ekim ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın