23.Tüketici Ödülleri İlanı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Kütahya Ticaret İl Müdürlüğünden odamıza intikal eden yazılarda,

Tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla, “Bilinçli Tüketici Ödülü,” Yazılı Basın Tüketici Ödülü”, “Radyo-Televizyon Programı Ödülü”, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”, “Bilimsel Çalışma Ödülü”, ve “Tüketici Özel Ödülü” dallarında her yıl hak sahiplerine verilen Tüketici Ödülleri’nin bu yıl, 23’ncüsünün verileceği belirtilmektedir.

2019 yılı faaliyetlerine göre verilecek olan “23. Tüketici Ödülleri” ilanı, ekte ve www.ticaret.gov.tr ,  https://tuketici.ticaret.gov.tr  ile www.tuketiciakademisi.gov.tr internet adreslerinde de yayınlanmış olup,  adayların en geç 10.02.2020 tarihine kadar Ticaret İl Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği hususunu, bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

23. Tüketici Ödülleri