Bilgilendirme Toplantısı – Almanya’da Yatırım – 17-18 Mart 2020

Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Odamıza gönderilen yazıda;

17-18/03/2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) gerçekleştirilecek olan “Almanya’da Yatırım” konu başlıklı bilgilendirme toplantısı düzenleneceği, toplantıda  Ankara’da ve Ankara’ya yakın yerleşik şirketler Almanya’da yatırım konusunda Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bilgi talep edildiği,
Bilgilendirme toplantısında DEinternationl A.Ş. Genel Müdürü Sn. Frank Kaiser katılımcıları Almanya pazarı hakkında bilgilendirecektir. Av. Erinç Ercan ise “Almanya’da Yatırım” konu başlıklı genel sunumunun ardından ayrıca kayıt olan şirketlerle ikili görüşmeler gerçekleştireceği bildirilmekte olup, konu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

DETAYLI BİLGİ

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI: ALMANYA’DA YATIRIM

17 – 18 Mart 2020, Salı ve Çarşamba günü, Ankara’da buluşalım!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) gerçekleştirilecek olan “Almanya’da Yatırım” konu başlıklı bilgilendirme toplantımıza sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.

17 Mart 2020 – TOBB’da Gerçekleşecek Olan Bilgilendirme Toplantısının Program İçeriği:
09.00 – 09.30 Kayıt
09.30 – 09.45 Frank Kaiser -DEinternational Servis Hizmetleri A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Genel Müdürünün Açılış Konuşması
09.45 -10.30 Frank Kaiser -DEinternational Servis Hizmetleri A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Genel Müdürünün Almanya Pazarı Hakkında Genel Bilgi Paylaşımı
10.30 -10.45 Kahve Arası
10.45 – 11.45 RA (Avukat) Erinç Ercan – Anwaltskanzlei Alstertor / Hamburg
Şirket Kuruluşu, Şirket Devralma ve Gayrimenkul Yatırımları Hakkında Bilgi Paylaşımı
11.45 – 12.00 Kahve Arası
12.00 – 13.00 RA (Avukat) Erinç Ercan – Anwaltskanzlei Alstertor / Hamburg
Çalışma, Oturma İzni ve Almanya’ya İşçi Gönderimi, Eleman Alımı Hakkında Bilgi Paylaşımı

17 Mart 2020 İkili Görüşmeler
Yer: AHK Türkiye Ankara Ofisi
Saat: 14:00 – 17:45 arası
Görüşme süresi: 45 dakika

18 Mart 2020 İkili Görüşmeler
Yer: AHK Türkiye Ankara Ofisi
Saat: 10:00 – 17:45 arası
Görüşme süresi: 45 dakika

İkili görüşmeler RA (Avukat) Erinç Ercan, Anwaltskanzlei Alstertor / Hamburg tarafından yürütülecek olup, işbu görüşmeler esnasında katılımcıların gerçekleştirmeyi planladıkları projelerinin genel değerlendirmesi ele alınacaktır. İkili görüşmelere aynı şirketten birden fazla kişi katılabilir ancak katılım sayısı her bir görüşme için 3 kişi ile sınırlıdır.

Not: Görüşme saatleri başvuru sırasına göre dağıtılacaktır. Başvuran şirketlere görüşme saati mail ile iletilecektir.

Sunuma katılım ücreti: Ücretsiz
Sunum yeri: TOBB Sosyal Tesisler – Şefik Tokat Salonu

İkili Görüşmeler: AHK Ankara ofisimizde yer alacaktır. (TOBB İkiz Kuleler Dumlupınar Bulvarı No: 252 P Blok Zemin Katı Z-26 A 06530 Çankaya / Ankara)
İkili Görüşme Katılım Ücreti: 100,- € + 18% KDV

Bilgi ve Kayıt:
Satı Gör Tekbaş
T: +90 (212) 363 05 27
E: Sati.GorTekbas@dtr-ihk.de

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Dr. Thilo Pahl
Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter

Frank Kaiser
DEinternational Servis Hizmetleri A.Ş.
Yönetim Kurulu Üyesi olan Genel Müdür