KÜTAHYA SMMM ODASINDAN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Kütahya SMMM Odası İl Başkanı Halil Hamzaoğlu ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Başkan Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve çalışma usulleri ile faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaştı.

Şehrin, bölgenin ve ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak çalışmaların sürdürülmesi açısından, yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum kuruluşları, siyaset ve halk olmak üzere, beş erk iş birliğinin önemli olduğunu vurguladı.

Kütahya SMMM Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu, KUTSO’nun yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü faaliyetlerden dolayı, KUTSO yetkililerine teşekkür ederek, KUTSO’nun düzenlediği eğitimlerin verimli ve yararlı olduğunu belirtti. Her iki kuruluşun da üyelerinin ortak kitleler olduğundan bahisle, iş birliği çalışmalarından ve görüşmeden memnuniyet duyulduğunu dile getirdi.

İki paydaş kuruluşun iş birliğinin, iş dünyası menfaatine artırılması yönünde fikir alış verişi yapılan ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Haber: KUTSO Basın