Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, online olarak video konferans şeklinde gerçekleştirildi.

KUTSO Meclis Üyelerinin online bağlantıyla katıldıkları, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığındaki toplantıda, ilgili gündem maddeleri müzakere edilerek kararlar alındı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile ilgili kutlama ve iyi dilekler paylaşılarak, son dönemlerde yaşanan koronavirüs salgınından dolayı sağlık ve huzur temennisi ifade edildi.

Meclis başkanlık divanı tarafından, ilgili gündem maddeleri kapsamında, bir önceki toplantının karar özeti, mali konular, Nisan ayı faaliyeti sunuldu ve gündemde yer alan diğer hususlar müzakere ve oylama yapılarak ilgili kararlar alındı.

KUTSO Meclis Üyesi Semra Tozaraydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından video konferans olarak TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu teşrifiyle gerçekleştirilen Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu bilgilendirme seminerine, odamızı temsilen katılım sağlandığı bilgisini paylaştı.

Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlandığı KUTSO Mayıs ayı meclis toplantısı, iyi dilekler sunularak, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından sona erdirildi.

Haber: KUTSO Basın