ALBARAKA TÜRK BANKASINDAN KUTSO’YA ZİYARET

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Kütahya Şubesi Müdürü Emre Örencik ile Portföy Yöneticisi İsmail Uludağ, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile görüştü.

Bankanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşılarak, güncel sosyal ve ekonomik konular, finans piyasaları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Şube Müdürü Emre Örencik, KUTSO üyelerine sunulacak hizmetlerin önemsendiğini, üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek üzere hazır olduklarını dile getirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, sunduğu hizmetler, yürüttüğü faaliyetler, üye sayısı ve profili, organize sanayi bölgeleri ve yatırımlar, pandemi dönemi sebebiyle üyelerin sektörel sorunlarının tespiti ve çözümü yönünde, üyelerin menfaatine yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. İlin, bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun işbirliği gayretinde olduğunu, tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini vurgulayarak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Haber: KUTSO Basın