Kütahya Valisi Ali Çelik,  Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Başkan Yardımcıları Hasan Öncel, Salih Çetiner, Ahmet Y.Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Eskioğlu, Fatih Alkış, Mustafa Aktaş, M.Selman Hatipoğlu, Meclis Divan Üyesi Melih Aslan hazır bulundu.

Şehrin, bölgenin ekonomik ve sosyal durumuna ilişkin değerlendirmeler yapılarak, görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, güncel konularda istişare yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özotraç,  KUTSO’nun, şehirdeki paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiğini vurgulayarak, şehrin, bölgenin, ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlama gayretiyle yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi sundu. Ayrıca, KUTSO’nun kurumsal yapısı, üye sayısı ve profili, eğitimlere ve yatırımlara ilişkin faaliyetleri, projeleri, UNESCO çalışmalarına katılımı konularında bilgi verdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, KUTSO’nun eğitim ve seminerleri ile mesleki eğitimin iyileştirilmesi amacıyla yaptığı çalışmalar, Yönetim Kurulu Üyesi M.Selman Hatipoğlu ise üniversite sanayi iş birliği çalışmaları hakkında bilgi sundu.

Kütahya Valisi Ali Çelik, KUTSO’nun, kurumsal bir yapıda, hem üyeleriyle, hem de paydaşlarıyla uyum içerisinde olmasının memnuniyet verici olduğunu,  bilgi ve hizmet üretmenin günümüzde önem kazandığını belirtti. Nitelikli insan kaynağının geliştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, yeni bakış açıları ile yeni şeyler keşfetme ve öğrenme gayretinin önemli olduğunu, bunun da yaygınlaştırılmasının katkı sağlayıcı olduğunu ifade etti.

KUTSO’nun tüm paydaşlarıyla etkili iletişim ve iş birliğinin sürdürüleceği belirtilerek, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın