KUTSO’DAN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığını ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Başkan Yardımcıları Hasan Öncel, Salih Çetiner, Ahmet Y.Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Eskioğlu, Fatih Alkış, Meclis Divan Üyesi Melih Aslan, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç’ın katıldığı ziyarette, yeni binada hizmet vermeye başladıklarından dolayı, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım’a hayırlı olsun dilekleri paylaşıldı.

MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, bir milletvekili ile il bazında görev alındığı ve belediye başkanlığının yürütüldüğünü belirterek, bundan duyulan memnuniyeti dile getirdi. Şehre ve millete en iyi şekilde hizmet etmek amacıyla çalışmalarının sürdüğünü belirterek, KUTSO heyetine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür sundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, üye sayısı ve sektörel yapı, çalışma usulleri ile yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için,  halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara, KUTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu belirtti. Ayrıca, ildeki istihdam, ihracat ve yatırımlar, organize sanayi bölgelerindeki gelişmelere ilişkin bilgi paylaşan Özotraç, bu kapsamda tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini, bu çerçevede gayretli çalışmalara devam edileceğini ifade etti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın