“COVID-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi ile Hizmet Sektörü İşletmelerinde Kurallar ve Önlemler” konulu bilgilendirme toplantısı, gerekli tedbirler alınarak, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin başkanlığında ve Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan sunumundaki programda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel hazır bulundu.

Restoran, kafe, pastane, otel, düğün salonu işletmeciliği gibi hizmet sektöründe faaliyet gösteren KUTSO üyesi işletmelerin yetkilileri ve temsilcilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısında, salgınla topyekûn mücadele edildiği vurgulandı. Bu çerçevede hem işletmelerin, hem de müşterilerin dikkat etmesi gereken kurallar, toplumun tüm kesimleri tarafından alınması gereken tedbirlere ilişkin bilgi verildi. İşletmelerin, küresel salgının etkilerinin azaltılması yönünde çalışma yapmaları ve kendi işletmelerinde titizlikle önlem almalarının, bu noktalarda destek vermelerinin büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Bilgilendirme sunumlarının ardından, katılımcı üyelerin soruları cevaplandırılarak, talepleri, işletmelerindeki yaşadıkları sorunları ve çözüm önerileri dile getirildi.

Haber: KUTSO Basın