KUTSO AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, korona virüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, online (çevrimiçi) olarak video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. KUTSO Meclis Üyelerinin internet bağlantısı aracılığıyla katıldıkları, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığındaki toplantıda, ilgili gündem maddeleri müzakere edilerek kararlar alındı.

Meclis başkanlık divanı tarafından, ilgili gündem maddeleri kapsamında, bir önceki toplantının karar özeti, mali konular, temmuz ayı faaliyet raporu sunuldu. Gündemde yer alan diğer hususlar müzakere ve oylama yapılarak ilgili kararlar alındı.

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin doğalgaz altyapısı ile ilgili yapılan çalışmalar ve arsa tahsislerinin yanı sıra, Teşvik Sistemi’ndeki değişiklikle birlikte Kütahya’nın 4. Bölge’den 3. Bölge’ye yükselmesi hakkında Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından haziruna bilgi verildi.

Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlandığı KUTSO ağustos ayı meclis toplantısı, iyi dilekler sunularak, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından sona erdirildi.

 

Haber: KUTSO Basın