Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Eylül ayı olağan meclis toplantısı, korona virüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, online olarak video konferans şeklinde gerçekleştirildi.

KUTSO Meclis Üyelerinin online bağlantıyla katıldıkları, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığındaki toplantıda, ilgili gündem maddeleri müzakere edilerek kararlar alındı.

Meclis başkanlık divanı tarafından, ilgili gündem maddeleri kapsamında, bir önceki toplantının karar özeti, mali konular, Ağustos ayı faaliyet raporu sunuldu. Gündemde yer alan diğer hususlar müzakere ve oylama yapılarak ilgili kararlar alındı.

KUTSO Meclis Üyesi Semra Tozaraydın, Hürriyet Gazetesinde yayınlanan TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu haberi ile ilgili bilgi verdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, 16 Eylül 2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında video konferansla gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısına katıldığına ilişkin bilgi verdi. Ayrıca bu toplantıda, üyelerin talepleri, sorunları ve çözüm önerilerinin TOBB’a sunulduğunu belirtti.

Gündem maddeleri tamamlanan KUTSO Eylül ayı meclis toplantısı, iyi dilekler sunularak, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından sona erdirildi.

Haber: KUTSO Basın