NN Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Bildiğiniz üzere Oda ve Borsa üyelerimize, ailelerine ve çalışanlarına özel olarak NN Hayat ve Emeklilik firması tarafından hazırlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının tanıtımı, 28 Ocak 2020’de Birlik Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun da katılımıyla yapılmıştı.

Bu vesileyle hem Oda-Borsa üyelerimizin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması, hem de camiamızda TOBB ETO Hastanemizin kullanımmın artırılması amaçlanmıştı. Ayrıca bir ilk daha gerçekleştirilmiş ve bu sigorta ürününün sadece firmanın kendi acenteleri tarafından değil, isteyen tüm sigorta acenteleri tarafından da satılabilmesi imkanı getirilmişti.

Mart ayından itibaren ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgmıyla birlikte, söz konusu ürününün tanıtımına yönelik faaliyetler ve dolayısıyla üyelerimize yönelik bilgilendirmeler durdurulmuştu.

Eylül aymdan itibaren bu tanıtımın yeniden başlatılması planlanmaktadır. Böylece üyelerimizin, ailelerinin ve çalışanlannın daha uygun koşullarda sağlık hizmetleri alabilmelerine de katkı sağlanmış olacaktır. Ayrıca Covid-19 kapsamında devlet tarafından karşılanacağı belirtilen giderlere ek olan tetkik ve tedavi giderleri de bu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü kapsamına alınmıştır.

Bu çerçevede, NN Hayat ve Emeklilik Tamamlayıcı Sağlık Sigortasına ilişkin detaylar ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

EK : NN Hayat – Önce Sağlık Tamalayıcı Sağlık Sigortası Broşürü (8 sayfa)