Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Kütahya Ticaret Borsası Başkanı Necati Gültekin, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, oda/borsa üyelerinin ve ilin sorunları aktarılarak istişarelerde bulunuldu. Başkanlar, yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgi sundu.

TOBB Başkanı M.Rİfat Hisarcıklıoğlu da, Kütahya heyetine, çalışmalarından ve ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, iyi dileklerini paylaştı.