LÖSEV’DEN KUTSO’YA ZİYARET

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Eskişehir İl Koordinatörlüğü temsilcileri ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

(LÖSEV) Eskişehir İl Koordinatör Yardımcısı Esma Talşık ile beraberindeki heyetin, 2-8 Kasım tarihlerindeki LÖSEV Haftası kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel ve KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç ev sahipliği yaptı.

Vakfın kamuoyu bilgilendirmeleri, afiş ve broşür gibi yazılı ve görsel doküman çalışmaları, bağış ve yardımlar, toplumsal farkındalığı artırma ve yaygınlaştırma faaliyetleri ile ilgili konularda bilgiler paylaşıldı. Kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile iş birliği yapılan destekleme uygulamaları da değerlendirilerek, iş birliği yapılabilecek hususlarda fikir alışverişi yapıldı.  (LÖSEV) Eskişehir İl Koordinatör Yardımcısı Esma Talşık, hastalara ve yakınlarına tedavi sürecinde ve iyileştikten sonra da, vakfın destek faaliyetlerinin devam ettiğini dile getirdi. Hastalıkla karşılaşan kişilerin ve yakınlarının, vakıflarına ulaşmalarının önemli olduğunu belirterek, kendileri ile iletişim kurmalarını arzu ettiklerini, bu sayede daha etkin yardımcı olabileceklerini vurguladı. LÖSEV haftasından dolay yaptıkları ziyaretlerde bu iş birliğine çağrı yapıldığını belirterek, KUTSO ziyaretinden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

LÖSEV’in sosyal sorumluluk çalışmalarından ve KUTSO’ya ziyaretinden dolayı teşekkür edilerek, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın