Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) olağan meslek komiteleri toplantısı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, online olarak video konferans şeklinde gerçekleştirildi.

KUTSO Meslek Komitesi Üyelerinin online bağlantıyla katıldıkları toplantı, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu başkanlığında, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Toplantıya konuk olan Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Canay Demirbel ile Ziraat Bankası Kütahya Şubesi Müdürü Uğur Naci Tarhan tarafından, “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” kapsamında işletmelere sunduğu avantajlar ile yararlanma şartları konusunda bilgi sunumu yapıldı.

Hitapların ve gündemin tamamlanmasının ardından, KUTSO ile Ziraat Bankası arasındaki protokol imza törenine geçildi.

KUTSO ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı

KUTSO ile T.C. Ziraat Bankası arasındaki “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü” imza törenine, Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Canay Demirbel ile Ziraat Bankası Kütahya Şubesi Müdürü Uğur Naci Tarhan, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, KUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu katıldı.

Protokol kapsamındaki üye alıcı firmaların, üye tedarikçi firmalardan yapacakları tedarik alımlarında özel vade ve finansal avantajlara sahip olacakları, tedarikçi firmaların da banka garantisi ile tahsilatlarını gerçekleştirebilecekleri “Güvenli Ticaret Sistemi Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” sisteminde, üyeler arasında ticari nitelikli işlemlerin gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Sistem üyeleri tedarikçilerden yapacakları alımlarda kullanabilecekleri, 540 güne kadar vade imkânı ve taksitlendirme imkânı sağlayan kart alabilecekle. Ayrıca tedarikçiler, bu projeye özel menülerin yüklü olduğu Ziraat Bankası POS cihazı alabilecekler.

İmza töreninde konuşan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Ziraat Bankası yetkililerine iş birliğinden dolayı teşekkür ederek, firmaların iş geliştirmelerine katkı sağlayacak olan protokolün, iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

Haber: KUTSO Basın