Covıd 19 Salgını Kapsamında Çalışma Yaşamına Getirilen Yeni Düzenlemeler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ SEM) tarafından gerçekleştirilen eğitimde Covid-19 salgını kapsamında çalışma hayatına getirilen yeni düzenlemeler çerçevesinde TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr.Cem Kılıç tarafından 18 Şubat 2021 Perşembe günü 14:00-17:00 saatleri arasında bir eğitimi gerçekleştirilecektir.

Eğitimde, kısa çalışma uygulaması, ücretsiz izin uygulaması, fesih yasağı, uzaktan çalışma uygulamaları anlatılacak ve eğitim sonunda katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir. Eğitimin % 70’ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir. Üyelerimizin bilgilerine sunulur.