Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, çevrimiçi gerçekleştirildi.

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereğince düzenlenen, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu başkanlığında yapılan toplantıda, ilgili gündem maddeleri müzakere edildi.

İlimizdeki korona virüs vakalarının son durumu ve iş dünyasına etkilerine ilişkin müzakere yapılan toplantıda, pandemi sürecinin işletmelerdeki ekonomik etkilerinin tespitine yönelik düzenlenen anketin sonuçları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından hazirunla paylaşıldı.

KUTSO’da yürütülen yönetim sistemleri ile TOBB Akreditasyon Sistemi gereğince, organlar oryantasyon sunumu yapılarak, hizmetler, faaliyetler, kurumsal yapı, iyileştirme çalışmaları, meslek komitelerinin görevleri ve çalışma esasları gibi konularda bilgiler aktarıldı.

KUTSO Meslek Komitelerinin, son altı ayda yaptığı çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi sunumu yapıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, toplantının sonunda yaptığı konuşmada, katılanlara teşekkür ederek, iyi dileklerini paylaştı. Salgın tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi paylaşarak, pandemi sürecinden dolayı, kurallara uyulmasına hassasiyetle önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesindeki gelişmeler ve yatırımlara ilişkin bilgileri de paylaşan Özotraç, tüm dünyada devam eden korona virüs salgınından dolayı sağlık ve huzur temennisinde bulundu.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından, iyi dileklerin sunulması ile toplantı sona erdi.

Haber: KUTSO Basın