TEKNOFEST 2021 – Teknofest Havacılık, Uzak ve Teknoloji Festivali

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda,

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde ‘TEKNOFEST 2021- Teknofest Havacılık, Uzak ve Teknoloji Festivali’ düzenlenecektir.

Bu yıl 4.sü düzenlenecek olan festival, teknoloji ve bilime yönelik toplumda farkındalık oluşturmayı ve Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedeflemekte olup, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için roketlerden otonom sürüş sistemlerine, insansız hava araçlarından sualtı sistemlerine teknolojinin birçok alanında düzenlenen yarışmalar başta olmak üzere çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları bu yıl 35 farklı kategoride düzenlenecek olup, yarışmaya katılmak isteyen ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesindeki nitelikli gençlerin 28 Şubat 2021 Pazar gününe kadar ekte sunulan tanıtım metnini inceleyerek https://teknofest.org/yarismalar.html adresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

EK:Teknofest 2021 (4 sayfa)