Sri Lanka Yatırım Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Sri Lanka Ankara Büyükelçiliği’nden iletilen yazıya istinaden TOBB’dan alınan 20.05.2021 tarih ve 84403118-720 sayılı yazıda,Sri Lanka Ticaret Odası (CCC), Sri Lanka Yatırım Kurulu (BOI) ve Colombo Borsası (CSE) işbirliğinde 7-9 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal “Sri Lanka Yatırım Forumu” organizasyonu gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Sri Lanka Yatırım Forumu’nun temasının “Sri Lanka- Asya’nın Bir Sonraki Büyüme Cenneti” olacağı ve üç günlük etkinlikte üst düzey hükümet liderleri, kamu ve özel şirketlerin liderleri, küresel uzmanlar, yatırım bankacıları ve danışmanlık firmaları tarafından gerçekleştirilecek oturumların ve sunumların yer alacağı ifade edilmektedir.

Sri Lanka Sanal Yatırım Forumu’nun, potansiyel yatırımları Sri Lanka’ya çekmek üzere kapsamlı bilgileri sağlamayı amaçladığı aktarılarak Sri Lanka ile yabancı iş adamları arasında iş bağlantıları kurmaya odaklanacağı belirtilmektedir. Söz konusu etkinliğe katılım ücretsiz olup, kayıt ve diğer detaylara https://invest-srilanka.lk web sitesinden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği