Mal Alımı İçin İhale İlanı

                       

Mal Alımı İçin İhale İlanı

 Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Zafer Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile 75. Yıl Mahallesi Bekir Sıtkı Paşa Caddesi No:37 Merkez/Kütahya KUTSO Hizmet Binası adresinde “KUTSO ile Mesleki ve Teknik Eğitimde Sonuç Odaklı İş birliği” isimli proje için Mal Alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası “75. Yıl Mahallesi Bekir Sıtkı Paşa Caddesi No:37 Merkez/Kütahya- Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası” adresinden veya “www.zafer.gov.tr” ve www.kutso.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 29/06/2021- 10.00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.kutso.org.tr ve www.zafer.gov.tr de yayınlanacaktır.

Teklifler, 29/06/2021 tarihinde, saat 11:00’de ve “75. Yıl Mahallesi Bekir Sıtkı Paşa Caddesi No:37 Merkez/Kütahya- Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası” adresinde yapılacak oturumda açılacaktır

 

Teklif Dosyasını linkten indirebilirsiniz.

 

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

DÜZELTME İLANI

09 Haziran 2021 tarihli ilana göre, KUTSO MTAL Kaynak Simülasyon Sistemi Kurulması  Mal Alımı Teknik Şartnamesi içeriğindeki “Kesintisiz Güç Kaynağınınen az 1.5kVA olması koşulu eklenerek değişiklik yapılmıştır.

 
İHALE SONUCU İLANI
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine (KUTSO MTAL) CNC ve Kaynak Simülatörler laboratuvarlarının kurulması için yapılacak satın alma açık ihalesi sonucunda, kazanan firma “SAN LAB Simülasyon Araştırma Geliştirme San. Tic. A.Ş.” yetkilileri ile mal alımı sözleşmesi imzalandı.