Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Dış Ticaret Çalışma Grubu (DTÇG) koordinatörlüğünde, “Bosna Hersek ile Ticaret İhracat ve İş Birliği imkânları” semineri, çevrimiçi gerçekleştirildi.

Saraybosna Ticaret Müşaviri K.Sevgin Güngör sunumundaki genel katılıma açık ve ücretsiz düzenlenen seminere, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Dış Ticaret Çalışma Grubu Koordinatörü Umut Eskioğlu, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç ile işletmelerin temsilcileri katıldı.

Açılışta konuşan KUTSO Dış Ticaret Çalışma Grubu Koordinatörü Umut Eskioğlu, KUTSO’nun hizmetleri ile Dış Ticaret Çalışma Grubunun amaç ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Saraybosna Ticaret Müşavirliğine iş birliğinden dolayı teşekkür etti.

Saraybosna Ticaret Müşaviri K.Sevgin Güngör, iki ülke arasındaki iş birliği imkânları, yatırım ve ihracat fırsatları, müşavirliğin görevleri ve faaliyetleri, Bosna Hersek’in genel yapısı hakkında bilgileri paylaşarak katılımcıların sorularını cevapladı.

KUTSO DTÇG Koordinatörü Umut Eskioğlu, programın sonunda, sunumundan dolayı Saraybosna Ticaret Müşaviri K.Sevgin Güngör’e, iştiraklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber: KUTSO Basın