ZAFER HAVALİMANI’NDAN İSTANBUL’A KARŞILIKLI UÇUŞLAR DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanında geçen Mayıs ayında başlayan uçak seferleri devam ediyor.

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanındaki seferler, pandemi sebebiyle bir yılı aşkın süreden sonra yeniden başladı. Uçak seferlerinin yeniden başlaması, bölgede memnuniyetle karşılandı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı Nafi Güral’ın öneri ve önderliğinde, Kütahya Merkezde bulunan organize sanayi bölgeleri başkanları ile yapılan istişare toplantıda, Sayın Valimizin koordine ettiği bu çalışmaya, Kütahya OSB, 30 Ağustos OSB ve Kütahya Seramik OSB’nin maddi katkıları ile Türk Hava Yollarından bilet alındı.

Şehrimizin ve bölgemizin gelişmesine, ekonominin canlandırılmasına katkı sağlanması, Zafer Havalimanının etkinliğinin artırılması, iş dünyası temsilcilerine kolaylık sağlanması amacıyla yapılan iş birliği çerçevesinde, Zafer Havalimanındaki Kütahya-İstanbul karşılıklı THY iç hat bağlantı uçuşları devam ediyor.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç;

Bölgesel Zafer Havalimanının yeniden aktif bir şekilde hizmet vermesine katkıda bulunan başta Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik’e, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral’a, Kütahya OSB, 30 Ağustos OSB ve Kütahya Seramik OSB Yönetim Kurullarına, KUTSO ve iş dünyası adına teşekkür etti.

Özotraç, Zafer Havalimanının Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi açısından büyük önem taşıdığını, Kütahya’nın, bölgenin, sosyal ve ekonomik gelişmesinde yüksek katkı sağlayacağını ifade etti.

Şehir ve bölgeye ekonomik canlılık katacak bu çalışmalar için destek veren tüm paydaşlara teşekkür ederek, iyi dileklerini paylaşan Özotraç, çevre illerdeki iş dünyası temsilcilerinin ve tüm hemşerilerin desteğinden memnuniyet duyulacağını sözlerine ekledi.

Haber: KUTSO Basın