Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) arasında iş birliği protokolü imzalandı

Kültür ve sanat etkinliklerini, faaliyetleriyle, iş birlikleriyle ve yayınları ile her zaman destekleyen KUTSO, yeni bir iş birliği ile KÜSAD sanatçılarına kapılarını açtı

KUTSO toplantı salonunda düzenlenen iş birliği imza törenine, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan  Yardımcısı Hasan Öncel, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız katıldı.

İş birliği kapsamında, KUTSO ve KÜSAD iş birliğiyle, çeşitli etkinlikler düzenlenerek, dernek sanatçılarının eserleri KUTSO hizmet binasındaki alanda sergilenecek. Bu etkinliklerin duyurulmasında KUTSO tarafından da destek verilecek.

İmza töreninde konuşan KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, KUTSO yetkililerine, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, dernek mensubu sanatçılar adına teşekkür etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, tüm sivil toplum kuruluşları gibi, kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren derneklerin de toplum açısından büyük önem taşıdığını, bu alanda Kütahya’da gerçekleştirilen birçok etkinlikte, KUTSO’nun destekçi ve iş birlikçi olarak yer aldığını belirtti. KÜSAD sanatçılarını desteklemekten memnuniyet duyulduğunu, toplumun tüm kesimlerinde, kültür ve sanata gerekli ilginin gösterilmesi dileğini paylaştı.

Haber: KUTSO Basın