Avrupa İyi Uygulama Ödülleri Yarışması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına (İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı işbirliğinde 2012-2013 yıllarında Ülkemizde yürütülecek “Riskleri Önlemek İçin İşbirliği Yapalım” konu başlıklı “İş Sağlığı ve Güvenliği” kampanyası kapsamında işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının teşvik edilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla “Avrupa İyi Uygulama Ödülleri Yarışması” gerçekleştirilecektir.
Yarışmada dereceye girecek ilk iki uygulama örneği, Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı’na gönderilerek Ülkemizi Avrupa’da temsil etme şansı bulacaktır. Söz konusu yarışmaya başvurmak isteyenlerin, ekte yer alan başvuru formunu doldurarak en geç 10 Eylül 2012 tarihine kadar İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’ne iletmesi gerekmektedir.
EKLER
  1. [KEP İletisi] Avrupa İyi Uygulama Ödülleri Yarışması_Ek_EK-1.pdf