Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri 2021 yılı ikinci Müşterek Toplantısı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, çevrimiçi gerçekleştirildi.

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kanunu ve ilgili yönetmelik gereğince düzenlenen, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu başkanlığında yapılan toplantıda, ilgili gündem maddeleri müzakere edildi.

TOBB Kütahya Oda/Borsa Akademik Danışmanı Dr.Öğr.Üyesi İçlem Er, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından yayınlanan, ülkenin ekonomik göstergelerine ilişkin veriler hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Açılışın ve bilgilendirme sunumunun ardından, toplantıda konuk edilen Parkhayat Kütahya Hastanesi Tıbbi Direktörü Dr.Gökalp Çağrı Öztürk, KUTSO ile hastane arasında geçtiğimiz günlerde yapılan iş birliği anlaşması çerçevesinde, üyelerin yararlanabileceği hizmetler hakkında bilgi paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış ise KUTSO organizasyonunda 23-26 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Belgrad iş geliştirme ziyaretine ilişkin bilgi verdi. Belgrad Büyükelçiliği, Belgrad Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Sırp Ekonomi Derneği yetkilileriyle görüşmeler yapıldığını, önümüzdeki aylarda, üyelerin talepleri ve pandemi şartlarının uygunluğu doğrultusunda, fuar katılımları da dâhil olmak üzere, yurt dışı ziyaretlerinin planlanacağını ifade etti.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından, iyi dileklerin sunulması ile toplantı sona erdi.

Haber: KUTSO Basın