Avrupa Yenilik Konseyi Bilgi Günü

Zafer Kalkınma Ajansı’ndan gelen yazıda;

Avrupa Yenilik Konseyi (EIC), Ufuk Avrupa içerisinde İnovatif Avrupa Sütunu altındaki alanlardan bir tanesidir. 2018 yılından beri “EIC Pilot Programı” olarak uygulanmakta olan program, Ufuk Avrupa ile birlikte bütün detaylarıyla 18 Mart 2021 tarihi itibariyle uygulamaya konulmuştur. Program kapsamında çığır açıcı teknolojileri desteklemek ve bilimsel temeli geliştirmek üzere yürütülen araştırmalar için EIC Pathfinder (Kılavuz), teknolojileri doğrulamak ve iş planları geliştirmek için EIC Transition (Geçiş), yeniliklerini pazara sunmaları ve ölçeklendirmeleri için KOBİ’leri destekleyecek EIC Accelerator (Hızlandırıcı) olmak üzere üç farklı destek mekanizması bulunmaktadır.

KOBİ’lere yönelik hibe desteklerinin de yer aldığı bu yeni programın tanıtımı adına 16 Kasım 2021 Salı 10:00-12:00 saatleri arasında “Avrupa Yenilik Konseyi Bilgi Günü” etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğe ait gündem ve bağlantı adresi Ek’te yer almaktadır.

Ek-1_Avrupa Yenilik Konseyi Bilgi Günü Programı (1 Sayfa)

İlgili :

0274 228 32 32 (Dahili 136)