4. EİT İş Forumu, 26 Kasım 2021 Aşkabat

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Sekreterliği ve Sekretaryası Birliğimiz tarafından yürütülen EİT Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 15. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi kapsamında, 26 Kasım 2021’de, 4. EİT İş Forumu, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat kentinde hibrit modda (fiziki ve online) gerçekleştirilecektir.

İş Forumu’na İran, Pakistan, Afganistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katlımları beklenmektedir.

Online kayıt EİT web sitesinde açık olup, 22 Kasım 2021 tarihinde kapatılacaktır. Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacak olup taslak program ekte sunulmaktadır. Toplantı zoom linki, teyit veren katılımcılara ayrıca iletilecektir. Katılım formu ve ayrıntılı bilgi için: https://eco.int/general_content/88737-Registration-for-4th-ECOBusiness-Forum.html?t=General-content sitesi ziyaret edilmelidir.