Hindistan’a Haşhaş İhracatı Hk

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı’ndan alınan 13.01.2022 tarihli ve 70953369 sayılı yazıda, ülkemiz ile Hindistan arasında imzalanan Mutabakat Zaptı (MoU) çerçevesinde Hindistan’a haşhaş tohumu ihracatının online sistem üzerinden yürütülmekte olduğu, söz konusu sistemin işleyişine ilişkin olarak ihracatçı firma temsilcileriyle birlikte konuyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının katılım sağlayacağı bir toplantının düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda, toplantının 17 Ocak 2022 tarihi saat 14:00’da Ticaret Bakanlığı Söğütözü Yerleşkesi (Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 06530 Çankaya/Ankara) 7. Kat Güzay Güldere Toplantı Salonu’nda gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bu itibarla, söz konusu toplantıya katılmak isteyen Odamız üyesi ilgili firma temsilcilerinin firma adı, unvan, isim ve iletişim bilgilerinin odamız (kaan@kutso.org.tr) 14 Ocak 2022 tarihi mesai bitimine kadar ivedilikle iletilmesini rica ederim.