1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı Hk.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nden (TURSAB) Odamıza gönderilen yazıda;

T.C. Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TURSAB ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle TURSAB Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ve Diyarbakır Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. işbirliğiyle 24-27 Mart 2022 tarihlerinde 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’nın Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleneceği belirtilmektedir.

İlimizin turizm alanındaki potansiyelini ve gelişim hedefini ortaya koymak açısından oldukça önemli bir platform olacağına inanılan fuara yurtdışından Almanya, Fransa, Ukrayna, Rusya, Belarus, Sırbistan, Hollanda, Yunanistan, İran ve Irak gibi turizm rotalarında Türkiye olan ülkelerden ve yurt içinden bölgemizdeki tur programlarını tanıtmak ve satışını yapmak amacı ile gelecek profesyonel alım heyetleri ile yoğun bölgesel ziyaret programlarının olacağı düşünülmektedir.

Bahse konu fuarı bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla;