KUTSO’DAN, KÜTAHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni göreve başlayan Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tanışma ile başlayan görüşmede, yapılan çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşılarak, Bölge Müdürü Dündar’a, Kütahya’daki görevinde başarı dilekleri iletildi.

Kütahya’nın orman bakımından çok zengin bir il olduğunu vurgulayan Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, ormanların bakıma ihtiyaç duyulan yerlerinde çalışmalar planlandığını, yangınla mücadele faaliyetlerinin önemsendiğini, doğa turizmine yönelik yeni çalışmalar yapılabileceğini dile getirdi.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, KUTSO heyetine teşekkür eden Dündar, Müdürlüğün eylem planları kapsamında KUTSO ile iş birliğinin yararlı olabileceğini ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetleri, organize sanayi bölgelerindeki ağaçlandırma çalışmaları, Yeşil OSB oluşturulması amacıyla yürütülen çalışmalar, paydaş kurum ve kuruluşlarla yürütülen faaliyetler hakkında bilgi paylaşarak, iş birliğinin önemini vurguladı. Görüşmeden duyulan memnuniyetin ve iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın