KONMAK 2022 Konya 16. Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri Fuarı

Tuyap Fuarcılıktan , Odamıza gönderilen yazıda;

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 11-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Konya Makine Teknolojileri Fuarları çatısı altında İSKON, KONELEX, KONMAK, Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarı olmak üzere 4 fuar eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. 4 gün sürecek fuarda Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon, Metal İşleme Makineleri, Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç, Lojistik sektörlerinin liderleri bir araya gelecek.