Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş. iş birliğindeki İyi Yönetici Nasıl Olunur? Patron Lider midir? Lider Patron mudur? Konulu seminer, KUTSO konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, 2022 yılında KUTSO Akademi bünyesinde gerçekleştirilecek eğitimlerin, üyelerin talepleri neticesinde, pandemi önlemleri kapsamında yüz yüze şekilde düzenleyeceklerini belirtti ve katılanlara teşekkür etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Konseyi Üyesi ve Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz sunumunda düzenlenen eğitimde, lider ve patron kavramları, lider ve patron özellikleri ve aralarındaki farklar, liderliğin önemi ve ticari hayata etkisi ile işletmelerin uygulama süreçleri gibi konularda bilgiler verilerek, işletmeler için tavsiyeler paylaşıldı, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.