Türkiye Finans Katılım Bankası Eskişehir Ticari Şube Müdürü Selim Şenol ile Ticareti İlişkiler Yetkilisi Yasin Kesen, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.

Toplantı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Öncel ve Ahmet Yıldırım Yazaroğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Alkış, Mustafa Aktaş, Selman Hatipoğlu ve Şule Özbek İri’nin katılımlarıyla gerçekleşti.

Bankanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşılarak, güncel sosyal ve ekonomik konular, finans piyasaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Şube Müdürü Selim Şenol, Türkiye Finans’ın pandemi döneminde gerçekleşen yeni yapılanmasından bahsederek, KUTSO üyelerine sunulacak hizmetlerin önemsendiğini, üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek üzere hazır olduklarını dile getirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, üyelerine sunduğu hizmetler, yürüttüğü faaliyetler, üye profili, organize sanayi bölgeleri ve yatırımlar, pandemi dönemi sebebiyle üyelerin sektörel sorunlarının tespiti ve çözümü yönünde, üyelerin menfaatine yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. İlin, bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun iş birliği gayretinde olduğunu, tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve iş birliğine önem verdiğini vurgulayarak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Haber: KUTSO Basın