Tiyatro Etkinliği

T.C. Kütahya Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Odamıza gönderilen yazıda;

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü (Genel Müdürlük Turne Organizasyon ve Program Birimi)’nün 24.02.2022 tarihli ve E-53256023-100-60225 sayılı ilgi yazıda Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğümüz Ülkemizde sanatsal faaliyetlerin devamlılığını ve pandemi döneminde özel tiyatroların desteklenmesini sağlamak amacıyla, her yıl düzenli olarak kutladığımız “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” programı çerçevesinde Bakanlığımız talimatlarıyla Devlet Tiyatroları sahnelerinin “Aynı Anda” projesi kapsamında özel tiyatroların kullanımına açılmasının planlandığı bildirilmiştir.

Söz konusu proje kapsamında İlimizde de Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda KAZIM KARABEKİR oyunu sergilenecektir.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü Festivali Dünya Tiyatroları ve Özel Tiyatrolar El Ele 81 ilde 199 temsil projesi kapsamında İlimizde TİYATRO TEATRO tarafından 27 Mart Pazar – 28 Mart 2022 Pazartesi günleri Saat 20.00’de sahnelenecek olan KAZIM KARABEKİR oyununun biletleri https://biletinial.com/tiyatro/kazim-karabekir-kutahya sitesinde Tam 18,00 TL, İndirimli 10,00 TL’den satışa sunulmuştur.