KUTSO’DA “İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ” EĞİTİMİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi tarafından, üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, mesleki ve kişisel gelişim gibi farklı alanlardaki eğitim seminer programları düzenlenmeye devam ediyor.

Bahçeşehir Üniversitesi YEGAM (Yenilikçi Eğitim Geliştirme Araştırma Merkezi) eğitmeni Asuman Saltıkçıoğlu sunumundaki İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi, KUTSO konferans salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, açılış konuşmasında, konuklara katıldıkları için teşekkür ederek, KUTSO’nun 2022 yılı eğitim takvimi hakkında bilgi paylaştı. KUTSO Akademi eğitim ve seminer faaliyetlerinin devam edeceğini, üyelerin iştirak ederek yararlanmasından memnuniyet duyulacağını belirtti.

Eğitimde, Asuman Saltıkçıoğlu tarafından, İnsan Kaynakları Yönetimi’nin amaçları ve önemi, işletmeler için yararları, iş analizi, iş tasarımı, işe alım, yetkinlikler, yetenek yönetimi, eğitim ve geliştirme süreçleri, performans değerlendirme, insan kaynakları süreçlerinde dijitalleşme, pandeminin etkileri, 2022’nin insan kaynakları yönetimi konularında bilgiler verilerek, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Eğitimi yoğun ilgi ve dikkatle dinleyen katılımcılar, düzenlenen eğitim programlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

 

Haber: KUTSO Basın