Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda Borsa Dairesi Başkanlığı Borsalar Müdürü Yiğit Ateş, Kütahya’ya gelerek, oda ve borsa başkanları ve genel sekreterler ile görüşmelerde bulundu.

TOBB Oda Borsa Dairesi Başkanlığı Borsalar Müdürü Yiğit Ateş, programın birinci gününde, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda, KUTSO, Kütahya Ticaret Borsası, Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları Genel Sekreterleri ile bir araya geldi.

KUTSO’da gerçekleştirilen toplantıda, oda borsa aracılığıyla sunulan hizmetlere ilişkin değerlendirmeler yapılarak, hizmet kalitesinin yükseltilmesi yönünde iyileştirme önerileri dile getirildi.

TOBB Borsalar Müdürü Yiğit Ateş, Kütahya programının ikinci gününde, merkez ve ilçeler olmak üzere, oda borsa yönetim kurulu başkanları ile görüşmeler yaptı.

TOBB başkanlığına iletilmek üzere, oda ve borsa görüşleri, üyelerin talep, sorun ve çözüm önerilerine ilişkin bilgileri aldı.

KUTSO toplantı salonunda TOBB Borsalar Müdürü Yiğit Ateş ile bir araya gelen KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Kütahya ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Eğitim, yatırım, üye talepleri gibi birçok konu dâhil olmak üzere, yürütülen ve önümüzdeki dönemde planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Yapılan faaliyetlerin ve TOBB desteğinin, her oda borsa için çok değerli olduğunu belirten Özotraç, camiaya öncülük eden TOBB’a teşekkürlerini ve iyi dileklerini iletti.

 

Haber: KUTSO Basın