IAOM EURASİA KONFERANS VE SERGİSİ

Sayın Üyemiz,

Uluslararası Operasyonel Değirmenciler Birliği Avrasya Bölgesi’nden Odamıza gönderilen yazıda;

125 yıllık geçmişi ile International Association of Operative Millers (IAOM), tahıl değirmencileri ve ticaret temsilcilerini endüstri ile ilgili alanlarda eğitim ve öğretim firsatlarının geliştirilmesi için bir araya getiren, tahıl değirmenciliği alanında dünyanın en büyük kar amacı gütmeyen meslek kuruluşudur. IAOM; ABD’de de 10 ve dünyanın diğer bölgelerinde 4 direktörlüğü ile fikirlerin, teknolojik ve eğitimsel fırsatların, yeni ürün ve hizmetlerin keşfi ve ağ oluşturma için uluslararası bir forum sunmaktadır.

IAOM’nin Avrasya Bölgesi, 2 milyardan fazla nüfusa ve toplam 7,1 trilyon dolarlık ekonomik büyüklüğe sahip 32 ülkeden oluşmaktadır. Aynı zamanda dünyanın en büyük buğday üreticileri ve un ihracatçılar] da bu bölgede yer almaktadır. 71,6 milyon tonluk buğday üretimiyle dünyanın ilk 5 buğday üreticisinden biri olan Rusya, tek başına dünya buğdayının %10’unu ve Avrasya bölgesinin buğday üretiminin %30’unu temsil etmektedir. Bu 32 ülke arasında 25 milyon tonla Ukrayna, 16 milyon tonla Kazakistan ve 19 milyon ton buğday üretimiyle Türkiye de yer alıyor.

19-22 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul Lütfı Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan IAOM Eurasia Konferans ve Sergisine siz değerli üyelerimizi davet etmekten onur ve mutluluk duyacaklarını bildirmektedir.

Konferans ve sergi ile ilgili tüm detayları www. iaom-eurasia.info ulaşılabilir. Kongre dilleri Türkçe, İngilizce ve Rusça olacaktır.

Bu kapsamda; Orta ve Doğu Avrupa, Baltık Ülkeleri, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Türkiye ve diğer Orta Asya Cumhuriyetleri ve yoğun katılımın beklendiği Kafkas bölgesi ülkelerinden değirmencilerin katılımını kolaylaştırmayı planladıkları. Ayrıca ABD, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinden de katılım beklenmektedir. Bu konferans ve sergi, Hububat, Un, Makarna, Bulgur ve Yem Üreticileri gibi birçok sektör paydaşı ile Değirmen Makinaları Tedarikçileri, Laboratuvar Ekipmanları Tedarikçileri, Tüccarlar, Malzeme Tedarikçileri, Paketleme Firmaları, Tahıl Depolama Firmaları, Yiest Gibi tedarikçi ve bayilerini bir araya getirecektir.
Değerli konumunuzun farkındayız ve katılımınız bizim için bir onur olacaktır. Kayıt işlemleri için (vurafkural@iaom-eurasia.info) ve (hande.boyacioglui-Lci.serenas.com.tr) bu adreslerden ulaşmanız mümkündür.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

 

EKLER