TMO Nohut Satışı Hk.

Sayın Üyemiz

T.C. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Eskişehir Başmüdürlüğü’nden, Odamıza gönderilen yazıda;

Toprak Mahsulleri Ofisi Ankara Başmüdürlüğü stoklarında bulunan 25 kiloluk çuvallarda 92 ton 5-8 mm orta tane nohutlar 9 TL/Kg. fiyatla (KDV hariç) talep toplamak suretiyle peşin bedel mukabili serbest olarak satılacaktır.

Talep sahiplerinin 27.04.2022 tarih saat 17:00’ye kadar ekte gönderilen dilekçe ile birlikte TMO Ankara Başmüdürlüğü’ne elden başvurmaları veya ankara.alimticaret@tmo.gov.tr mail adresine e-posta olarak taleplerini göndermeleri gerekmektedir.

Nohut teslimatı, Tepeoğlu Bakliyat Tarım Ürünleri Gıda ve İhtiyaç Maddesi firmasına ait Saray Mah. Gimat Depolama Sanayi Sitesi 100 Cad. No: 1 Kahramankazan/ANKARA adresinden yapılacak olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Ek: Nohut Talep Dilekçesi (1 Sayfa)