Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi tarafından, üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, mesleki ve kişisel gelişim gibi farklı alanlardaki eğitim seminer programları düzenlenmeye devam ediyor.

“hepsiburada.com” ve “n11.com” iş birliğinde düzenlenen e-ticaret semineri, genel katılıma açık olarak çevrimiçi gerçekleştirildi.

KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç, açılış konuşmasında, katılımcılara teşekkür ederek, KUTSO’nun 2022 yılı takvimi çerçevesinde çevrimiçi ve yüz yüze sürecek eğitimleri hakkında bilgi paylaştı. KUTSO Akademi eğitim ve seminer faaliyetlerinin, üyelerin talepleri doğrultusunda devam edeceğini, üyelerin iştirak ederek yararlanmasından memnuniyet duyulacağını belirtti.

n11.com İş Ortakları Eğitim Müdürü Aykut Baskın ile hepsiburada.com Bursa Bölgesi Saha Satış Yöneticisi Kağan Hişim sunumunda yapılan çevrimiçi seminerde, e-ticaret hakkında bilgiler verilerek, uygulama örnekleri paylaşıldı. E-pazaryerlerinde yer almak isteyen işletmelerin yapması gereken çalışmalar, e-ticarette yer alan firmalara tavsiyeler, e-ticarette harcama kategorileri ve miktarları, satışları artırmak ve ürünleri geniş kitleye ulaştırmak için ipuçları, e-mağaza açılışı ve bu platformun yönetilmesi gibi konularda bilgiler sunuldu.

Sunumların ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı, “hepsiburada.com” ve “n11.com” yetkililerine KUTSO ile yapılan iş birliğinden dolayı teşekkür edildi.

Haber: KUTSO Basın