Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu’ndan oluşan heyet, Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Anaokulu, Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve MEB Yoncalı uygulama oteline ziyaret gerçekleştirmiştir.

KUTSO heyeti ilk olarak, Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Burada okul idarecileriyle bir süre sohbet ederek bilgi alan KUTSO heyeti, uygulama sınıfları (MEGDEP) kapsamında Odamızın da proje ortağı olduğu Endüstri 4.0 uygulama atölyesinde incelemelerde bulundu, ardından Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Anaokuluna geçen heyet buradaki eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldıktan sonra son olarak Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret etti.

Ziyarette, mesleki eğitimin önemi ve geliştirilmesi amacıyla KUTSO tarafından yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, okul idareci ve öğretmenleri ile yapılan toplantıda, okulda yürütülen ve önümüzdeki dönemlerde planlanan projeler, sorun ve çözüm önerileri, ihtiyaçlar hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Okul idaresi ve öğretmenleri tarafından, mesleki eğitim ve özel sektör iş birliğine güzel örnek olan bu ziyaretten duyulan memnuniyetler dile getirilmiş olup, okullarda yapılan incelemelerin ardından ziyaretler sona ermiştir.