CHP HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap CHP Kütahya İl Başkanı Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) ziyarette bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, güncel ekonomik ve sosyal konularda görüş alışverişi yapıldı.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kütahya’da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi paylaşarak, şehrin ticaret ve sanayisinin en verimli noktalara yükseltilmesinin arzu edildiğini belirtti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO tarafından yürütülen çalışmalar ve faaliyetlerle, Kütahya’daki yatırımlar, organize sanayi bölgelerindeki gelişmeler, mesleki eğitimin geliştirilmesine ve iyileştirilmesine yönelik faaliyetler, üniversite sanayi iş birliği gibi konularda bilgi paylaştı.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.