Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifiyle gerçekleştirilen programa katıldı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığındaki Eskişehir Ticaret Odası genişletilmiş meclis toplantısında bir araya gelen çevre illerdeki oda borsa başkanları ile iş dünyası temsilcileri, inceleme ve istişarelerde bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, programdaki hitabında, ticaret ve sanayi odalarındaki çalışmaların önemine değinerek, pandemi döneminde Türkiye’deki odaların hızlı hareket ederek ve sorumluluk üstlenerek organize bir şekilde üyelerinin ve ekonominin sorunlarını çözmek için çalıştığını belirtti.

Toplantının ardından TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşen KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, yürütülen çalışmalara, üyelerin taleplerine ilişkin bilgi sundu. TOBB tarafından Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen meslek lisesinin tamamlanmasından, 30 Ağustos Zaferinin 100.yıl kutlamaları ile aynı döneme gelmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

KUTSO Başkanı Özotraç, TOBB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyelerini, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hizmete başlayacak olan yeni meslek lisesinin açılış törenine ve Kütahya’da yıl boyunca devam edecek olan zafer kutlamalarının 30 Ağustos törenlerine davet etti.

Haber: KUTSO Basın