İYİ PARTİ HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

İyi Parti Grup Başkanı Bursa Milletvekili Prof.Dr.İsmail Tatlıoğlu, İyi Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Yapılan görüşmede, Yönetim Kurulu Başkanı Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalar, yatırımlar, organize sanayi bölgeleri, ihracat rakamları, paydaşlarla yapılan iş birliği çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Bölgenin ve ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak çalışmaların sürdürülmesi açısından, yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum kuruluşları, siyaset, halk ve basın olmak üzere, altı erk iş birliğinin önemli olduğunu ifade etti.

İyi Parti Grup Başkanı Bursa Milletvekili Prof.Dr.İsmail Tatlıoğlu, çeşitli illerdeki ziyaretleri ve yapılan çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşarak, sanayinin ve istihdamın, değişimin ve zenginleşmenin önemine değindi.

Görüşmeden dolayı karşılıklı memnuniyetin belirtilmesi ve iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.