KUTSO’DAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Mustafa Önsay ile görüşen KUTSO heyeti, Kütahya ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alarak, KUTSO’nun şehirdeki paydaşlarıyla iş birliği yaptığı faaliyetler, iş dünyası yararına sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

İldeki organize sanayi bölgelerinin durumu ile değerlendirmeler yapılarak, iyileştirmeye ihtiyaç duyulan alanlarda, mesleki eğitimin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin görüş alış verişinde bulunuldu.

Ayrıca iş dünyası yararına yapılan faaliyetler ile üyelerin talepleri, sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi paylaşılarak, yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, bölgenin ve ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak çalışmaların sürdürülmesi açısından, yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum kuruluşları, siyaset, halk ve basın olmak üzere, altı erk iş birliğinin önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ise şehrin yararına yapılan çalışmalarda iş birliğine ve desteğe hazır olunduğunu ifade etti.

Görüşmeden dolayı karşılıklı memnuniyetin belirtilmesi ve iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın