Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığındaki toplantıya, KUTSO Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları katıldı.

Toplantıda, 2021 yılı ihracat verilerine göre, Kütahya’da en çok ihracat yapanlar arasındaki ilk 10 üye firmamız olan; “GÜROK PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. VİG METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NG KÜTAHYA SERAMİK PORSELEN TURİZM A.Ş. HERİŞ SERAMİK VE TURİZM SANAYİ A.Ş. KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. ÜNSA MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. HÜRMER MADENCİLİK VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. GÜROK TURİZM VE MADENCİLİK A.Ş. ÖZÇINARLAR PETROL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MALTAŞ MADEN KİMYA MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.” temsilcilerine Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından gündemin müzakere edilerek kararların alındığı toplantıda, Meclis başkanlık divanı tarafından, ilgili gündem maddeleri kapsamında, bir önceki toplantının karar özeti, gündemde yer alan konular, Yönetim Kurulu Sayman üye Tolga Eskioğlu tarafından mali konular, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından Temmuz ayı faaliyet raporu, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından Kütahya İhracat rakamlarına ilişkin bilgiler sunuldu.

Gündem maddeleri tamamlanan KUTSO Ağustos ayı meclis toplantısı, iyi dilekler paylaşılarak, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın