Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, il protokolüne veda ziyaretlerinde bulundu.

Yeni oda seçimleri ile birlikte görev süresi dolan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, il protokolünden, Kütahya Valisi Ali Çelik’i, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg.Necati Gündüz’ü, Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim Işık’ı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kazım Uysal’ı, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Vural Kavuncu’yu, Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat Kırbaç’ı, makamlarında ziyaret etti.

Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılması sebebiyle veda ederek, görev yaptığı dönemde gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgi paylaştı. Bu dönemdeki müşterek çalışmalardan dolayı teşekkür etti. KUTSO’nun, paydaş kurum ve kuruluşlarla iş birliğine büyük önem verdiğini dile getiren Özotraç, bu iletişim ve iş birliğinin, son dönemlerde yereldeki kurumlarımızın desteğiyle daha fazla güçlendiğini vurguladı. Bundan sonraki dönemde de birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğine inandığını belirterek, Kütahya, bölge ve ülke için, iş dünyası yararına gerçekleştirilecek çalışmalarda yer alma arzusunu yineleyerek, iyi dileklerini paylaştı.

 

Haber: KUTSO Basın