5174 sayılı Kanun kapsamındaki Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri gereğince, 3 Ekim tarihinde KUTSO’da başlayan ve yargı gözetiminde gerçekleştirilen seçim süreci tamamlandı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Seçim Kurulunu ziyaret etti. Burada düzenlenen ve yerel basın mensuplarının da katıldığı merasimde, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Besime Umay Kökten tarafından, Başkan Esin Güral Argat’a mazbata takdim edildi. Argat, seçim sürecindeki çalışmalara verilen önem ve destekten dolayı İl Seçim Kurulu yetkililerine teşekkür ederek, yeni dönemde, yeni yönetim kurulu ile çıtayı daha da yükseltecek çalışmalar yapılacağını belirterek, iyi dileklerini paylaştı.

Mazbata takdiminin ardından, KUTSO toplantı salonunda İsmet Özotraç ile Esin Güral Argat arasında devir teslim yapılarak, ardından yeni dönemin ilk Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Başkan Yardımcısı Salih Çetiner, Sayman Üye Tolga Eskioğlu oldu.

Haber: KUTSO Basın