KUTSO YENİ YÖNETİM KURULUNA İLK ZİYARET KÜTBO’DAN

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından, yeni dönem çalışmalar ve ziyaretler hızla başladı.

KUTSO Yönetim Kuruluna ilk tebrik ziyareti, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) heyetinden oldu.

KÜTBO Meclis Başkanı Halit Topbaş, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ile beraberindeki KÜTBO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KUTSO’yu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet S.Gönül ve Uğur Kırdar’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette, oda ve borsada göreve yeni seçilenler karşılıklı tebriklerini iletti.

Tanışma yapılan, tarım sektörünün ve Kütahya’nın sahip olduğu coğrafi işaretli ürünlerin değerlendirildiği ziyarette, yeni dönemde yapılabilecek iş birliği çalışmaları istişare edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, hayırlı olsun dilekleri ile başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Coğrafi işaret alınan ürünlerin, ekonomik olarak katma değer üretecek şekilde değerlendirilmesi önemli. Bütün alanlarda, birlikte çalışmalar yaparak şehre ve bölgeye katkı sağlamayı arzu ediyoruz. İlçe ticaret ve sanayi odalarımız, ticaret borsamız ile müşterek toplantılar planlıyoruz. Bölgenin ortak sorunlarını ve çözüm önerilerini birlikte tespit ederek verimli çalışmalar yapacağız.”

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ise yeni seçilenleri kutlayarak, bugüne kadar hep birlikte hareket etmenin faydalı olduğunu ve başarı getirdiğini belirtti. Tarım sektörünün ilimizdeki durumuna, bu alanda KÜTBO’nun yaptığı çalışmalara ve Kütahya’nın coğrafi işaretli ürünlerine ilişkin bilgi paylaştı. 16 tane coğrafi işaretli ürün bulunduğunu, 17. ürün için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Görüşmeden duyulan memnuniyeti ifade ederek, yeni dönemde başarı diledi.

 

Haber: KUTSO Basın